Intensive

Deze meerdaagse zullen we vaker geven. Kijk in de agenda voor de data of hou de nieuwsbrief in de gaten. Het is ook mogelijk deze voor een groep of organisatie vorm te geven.

In deze drie daagse staan jij en de natuur centraal.

Nu komt de natuur langzaam in beweging. Kijk je naar een boom dan zie je hoe de visie, die zich gevormd heeft tijdens de donkere dagen, gestalte krijgt in de al dikker wordende knoppen. Deze tijd van het jaar is niet de gemakkelijkste. Er komt weinig licht van buiten en de reserves zijn op. Een mooi moment om stil te staan en te herijken. Te kijken naar wat er al in jou beweegt en wat je (nog) nodig hebt om de lente in te gaan. 

Door stilte en beweging, gesprek en meditatie en behulp van een heel oude ceremonie, de zweethut, schijnen we licht op onze plannen. We nodigen uit wat ons helpt om deze te manifesteren en te staan voor wie wij werkelijk zijn.

Vrijdag middag ben je om 17.00u welkom – die avond gaan we nog de zweethut in. Twee rondes waarin we tot onszelf keren. Daarna eten we gezamenlijk met aansluitend nog een kleine deelsessie en gaan we de nacht in. We slapen om te dromen en krachten op te doen.

Zaterdag is er weer een zweethut, maar zullen we ook alleen in de natuur zijn. Luisteren en ervaren wat zij doet in deze tijd.

Zondag zal gaan om het delen van jouw verhaal, ik noem dit ook wel roots and branches. Waar sta je en waar ga je naartoe.

Rond 15.30u ronden we af!

We verblijven op de buurtsteeg 7 in Maarn een gezellig knus huis met daarnaast Mongoolse tent (GER – Yurt) waar vlakbij de zweethut staat.

Het haardvuur binnen, de bomen en het bos buiten…

Ontspan en ontvang!

Het is all in! (hoewel ik je uitnodig om allemaal wat lekkers te bakken voor bij de thee en koffie) Slapen, eten en drinken. (Neem wel je eigen beddengoed mee)

totaal 345.-

 

Waar sta je nu? hier werken we met het staande volk de bomen.

Wat zijn je talenten?Jouw natuurlijkheden koester ze, de natuur wordt hier verwelkomd

Wat is het licht in jou leven? Hier komen we in de hut voor samen.

Wat nodig je uit? Waar ga je naar toe?