Je signatuur

Het is altijd mijn werk geweest mensen in hun kracht te zetten. Onlangs heb ik dat weer eens bij mij zelf mogen doen. Een winter lang, zoekende naar waar sta ik nu en waar precies voor? Dit was allemaal vanwege de crisis, die uiteraard alleen maar bestaat in onze bedachte samenleving en niet in de natuur. Want in de natuur zijn er alleen maar kansen.
Wat er spontaan gebeurde was dat ik allerlei coachingsgesprekken heb gevoerd de afgelopen tijd waarin ik opzoek ben gegaan naar wat maakt de mens, de klant, jou nou uniek in je werk.
Waar kan jij als mens stralen door je functie. Een persoonlijke identiteit in het werk. De ene fysiotherapeut  is de andere niet. maar spreek je de taal zodat de klant jou persoonlijke sig-natuur verstaat. Deze mag in deze tijd heel persoonlijk zijn, mits begrepen door de klant! Het was niet alleen een fysiotherpeut, maar ook een autohandelaar, webdesigner, sales-engineer, boekhouder, schrijver en ambachtsman. Wat ik er verder over kan zeggen naast dat is erg nodig is in deze tijd; staan voor wie je bent, is dat het mij plezier schept om zo mijn werk te doen.