Bostochten Panbos Zeist

Wat

Het Zeister Panbos is op alle fronten interessant. Het is een zeer divers bos waarvan ik de geschiedenis goed ken. En langzamerhand liggen er vele ervaringen van al die mensen die er komen, wat óók een voelbare invloed heeft. Tussen 1993 en 2022 heb ik ruim 15.000 personen in dit bos rondgeleid.

Voor wie

Zoek je inspiratie om je leven een wending te kunnen geven? Verlang je naar meer verbinding met het bos? Wil je meer inzicht in wie jij bent en hoe jij de dingen doet? Dan is een bostocht iets voor jou!

Tijdens de bostocht draait het om verhalen. Verteld door het bos, verteld door mij. Hoe komen de bomen in dit bos terecht, hoe vormen ze met elkaar een stuk natuur en hoe is dit ontstaan? Maar ook verteld door jou, want je wordt uitgenodigd om zelf de verteller te zijn. Hoe kijk jij als mens tegen een boom aan? En hoe spreekt de boom jou aan? Wat zegt dat (over) jou? Door de bostocht leert je op een andere wijze het bos, de bomen en jezelf te zien.

Wanneer

Wil je graag individueel een bostocht maken of met een gesloten groep, neem dan contact op om een afspraak te maken.

Data komende bostochten:

Current Month

Meer informatie

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met me op met onderstaand formulier.
Wil je deelnemen aan een bostochti? Meld je dan aan via dit formulier en bevestig je deelname door het verschuldigde bedrag (€ 37,50) over te maken op NL49INGB0006588154 tnv Geronimo