Maatwerk voor iedereen

In deze witte winterse tijd, is het bos, de natuur, de plek waar ieder die nu de rust, antwoorden, inspiratie of vernieuwing zoekt, de plaats om te zijn. Zelf was ik daar ook tot rust gekomen toen ik mij bedacht dat ik in al die jaren alleen maar individuele bostochten heb aangeboden aan mensen in bedrijfsfuncties. De werkende mens keek dan even door de ogen van het bos naar de functie die hij/ zij vervulde, om vervolgens in die natuur te zoeken naar wat ten grondslag lag aan dit werk. Daarbij ben ik er altijd aan voorbij gegaan dat dit ook voor de individuele mens een goede mogelijkheid zou kunnen zijn om persoonlijk te groeien.

Maar nu niet meer: vanaf heden ben ik door iedereen te boeken voor een privé bostocht. Plant, aard en aanvaard. Zaai, oogst, eer en creëer! Vanaf 95,- per wandeling (1,5-2 uur).

Het begint bij stilstaan. En vanuit een natuurlijke rust vertrekken we, jij naar binnen en ik neem je mee op avontuur van boom naar boom. Ik kies voor jou de bomen die passen bij het verhaal dat jij vertelt. De spiegel van de natuur neemt jou mee naar de vormkracht van jouw talenten. We treden opnieuw in contact met je droom, jouw passie. En we wortelen dit in dit moment en in de cultuur waarin jij je nu bevindt.

Deze bostocht is ideaal voor mensen die nu zoeken naar:

–          Nieuwe richting

–          Inspiratie

–          Zingeving van het leven

–          Alternatieven wanneer men de neiging heeft te vluchten in middelen