Natuurlijke inzichten

Geen oplossingen maar Natuurlijk inzicht

Oplossingen horen bij problemen en problemen horen bij vragen.
Wij hebben geen problemen, toch?! Toch willen we wat anders, meer, beter…

Hoe herkenbaar is het dat je in de ochtend wakker wordt met het idee dat het anders zou kunnen. Je hebt geen echte vraag maar wel een gevoel;

  • dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet,
  • je meer gerichter je dingen zou willen doen
  • er meer geluk te vinden is
  • je meer jezelf en rustiger zou willen zijn

Hoe dichter bij het verlangen en de droom om aards bestaan vorm te geven, hoe natuurlijker ons dit gegeven kan worden… Ga zitten en ontvang jou cadeau:

Ik bied je het volgende aan. 5 dagen ontzorgd en verzorgd mee naar de oude wijze orakels in Engeland. Weet je waarom ik al 200 reizen heb georganiseerd en al 30 jaar met zoveel plezier naar England ga? Dit is om te zijn bij hen die mij laten voelen dat ik leef, mij inzichten bieden in hoe te zijn en te handelen. Het zijn magische ruimten  gevuld met aards wonder.
Laaf je samen met mij aan mijn Oude wijze vrienden, jij kunt ze bezoeken!

Ik bied je de mogelijkheid in een georganiseerde 5 daagse reis om kennis te maken met zeer oude en wijze bomen. (tussen de 600 en 5000 jaar oud) Zij helpen gratis en voor niets puur omdat ze zijn wie ze zijn mensen, mensen zoals jij en ik; meer te staan, ja daar zijn zij goed in, voor wie ze zijn.
Zij helpen al vele generaties op hun levenspad. Ze zijn een tijdje een beetje vergeten en bijna werkeloos geraakt maar de afgelopen 25 jaar maak ik reizen naar het Engelse Eiland om daar jou en vele andere kennis te laten maken met de Treeconsultants. (Je kunt ook proberen om bij Richard Branson op Necker Eiland, Sr Branson te zelf te consulteren, deze man heb ik hoog zitten als ondernemer, echter de boom heeft meer levenswijsheid, en is dit dit jaar een stuk goedkoper)

Je krijgt de mogelijkheid om letterlijk the Old One’s te consulteren om het duurzame nieuw te vinden. Begrijp dat zelfs iedere oude boom toch telkens weer de juiste nieuwe functionele blaadjes laat groeien. Maak gebruik van deze natuurwijsheid. Laat jou nieuwe mogelijkheden mee resoneren op de oude wortels die al jaren op dezelfde plek staan en telkens zichzelf vernieuwen.
Kortom in de reis die ik je bied kun jij jezelf opnieuw uitvinden. Bij diverse bomen staan we stil en leren we van deze oude meester hoe je leeft, vernieuwd, jezelf aanpast en vooral ook hoe je dat doet gelukkig en te midden van je eigen omgeving.

Een 5 daagse reis van 18 t/m 22 september geheel verzorgd € 925,-

Groep 5 tot 8 personen, veel aandacht en ruimte voor jou. Geheel verzorgt ex 3 pub maaltijden en picknicklunches .

Nog beperkt plekken vrij! Wie het eerst komt.. opgeven jeroen@bostochten.nl ook voor vragen, of bel mij op 0620307560