Welkom bij Bostochten


Geronimo een bedrijf met passie voor mensen en bomen

Bomen en mensen schrijven samen een lange geschiedenis. Hierover vertel ik je graag meer tijdens mijn bostochten of lezingen.
.
Omdat ik graag bomen oud zie worden inspireer en ondersteun ik graag beheerders en beschermers en werk ik op verschillende fronten met hen samen. Hier is een uitwisseling- en een leerplek waarmee groenkennis ontwikkeld wordt om de trainers en coaching tak van Geronimo inhoudelijk te gronden.

Voor mensen vind ik het belangrijk dat ze kunnen staan voor wie ze zijn. Mijn krijgskunst verschaft daarin inspiratie om in verbinding te staan en  stappen te zetten. Het gaat dan niet over winnen of iets willen, de focus ligt op iets maken of scheppen

De boom is ons voorbeeld als het gaat om stilstaan en wortelen.Stilstaan bij processen en situaties helpt ons om inzicht te krijgen en de juiste keuzes te maken. De natuur maakt ook constant keuzes en altijd verbonden met het grote geheel, daarom is zij ook zo succesvol!