Dryadwood op beurs

In 2009 kwam mijn opleiding bij de Boomsjamaan Dusty Miller in een afronding. Dusty ging met pensioen en Jeroen kon het verder zelf doen. HaHa! Dit is de story of my life.
Elders of teachers die mij terugzetten op mijn eigen spoor. Toch heeft dit mij verder gebracht.
Heel voorzichtig heb ik van bomen waar ik ‘dik mee ben’ en van wie ik wel eens een stukje hout als aandenken meekreeg een aantal voorwerpen gaan snijden. Het hout krijgt een stuk wijsheid, geesteskracht mee als de boom het geeft. Noem het de Dryade of hogere bewustzijn van de boom. 
Voorheen gaf ik na een training nog wel eens een stuk hout mee, op mijn beurt als aandenken. Ook verkocht ik er zo af en toe eentje.. Afgelopen zondag heb ik op de Lotusbeurs mijn gesneden hout ten toon gesteld en iedereen was razend enthousiast. Nu durf ik meer te delen over iets waar ik toch stiekem altijd zelf wel heel enthousiast over ben geweest. DRYADWOOD!

TJEK!  O ja het kost iets maar dan heb je ook een krachtig stuk hout in je handen waarvan ik inmiddels overtuigd ben dat het je voorbij je eigen denkraam, jou in je eigen natuur kan brengen. Daar waar de creatie in jou leeft.