NOS meld geluidsduin

In 7 jaren rijpte mijn droom voor een geluidsduin langs de A12. Eind oktober vorig jaar kwam het filmpje klaar waarin mijn idee werd gevisualiseerd, Dit filmpje was gemaakt voor een presentatie bij de gemeente Driebergen. Vorige week zondag heb ik deze openbaar gemaakt op youtube en wist ik in deze zelfde week de wethouder te enthousiasmeren. NOS bestede er vandaag 22 januari aandacht aan! Wat ik heel helder wil maken is dat de plaatjes en filmpjes een impressie zijn om te inspireren. De trouw spreekt al over een ijzeren constructie, dat zou beste kunnen, maar voor nu is het allemaal ter inspiratie om groen en grijs elkaar te laten bevruchten! Elders zou dit ook toepasbaar zijn. Als jochie van 12 droomde ik dit in Denhaag langs de A12, Toen een droom, nu realiteit?! meer lezen op Nature-speaks.