In de Consciouseclub werd een documentaire over de communicatie tussen bomen vertoond. Hier herontdekte ik mijzelf!
De docu ging o.a. over de Duitse boswachter Peter Wholleben die van uit de praktijk zijn eenheidsvisie op bossen heeft beschreven in een bestseller. Daarnaast zagen we wetenschappers met een meer ingewikkeld verhaal. Er kwam ook een native vrouw van de Raven-tribe in de docu voor, zei sprak vanuit haar hart. Het geheel was geweldig, en helend! Niet alleen voor mij, want ik deel hier eerlijk mijn frustratie over het feit dat Peter Wholleben het boek heeft geschreven wat ik eigenlijk ook had willen schrijven…

Nu mocht ik na afloop vragen beantwoorden en het bracht mij in diepe dankbaarheid en vervulling dit is weer met geen pen te beschrijven… dus helaas weer geen boek!

Vervolg hier op is wel dat we met de Consciousclub op 19 februari opzoek gaan naar de bomenwijsheid in de stad

Dit alles is voor mij een hervinden van mijn oorspronkelijke pad. Ooit startte ik Geronimo om het werk en visie van Dusty Miller de 13 een befaamd boom-sjamaan uit te dragen.  Hij leerde mij over de eenheid van de natuur .
Er moest toen echt iets veranderen, er zou echt ander om gegaan moeten worden met bomen! Om de verantwoordelijke lieden voor bomen in stad en bos te bereiken leerde ik hun taal. Gelukkig had het effect want ik heb vele boomverzorgers en verantwoordelijke meegesleept naar de bossen in zowel Nederland als Engeland. Helaas werd ik steeds meer zoals de wetenschappers. Het contrast viel mij pas echt op tijdens de film in het verschillen in trilling of bewustzijn tussen de wetenschappers en de Native Raven vrouw. Is het bewijzen of beleven? Ik ga voor beleven en heb nu gelukkig ook meer bewijzen. zie linkje hierboven ‘eenheid van de natuur’.

Mijn jaarcursus en bostochten in Engeland en Nederland beloven een verdieping! Ik heb er onwijs veel zin in om dit met jullie te delen. Zie mij verder programma.